Søde familiefotos

Som familiefotograf nyder vi fange gløden mellem børnene og forældrene under fotograferingen. Man kan fornemme kærligheden og glæden i billederne.

Kærlige familiefotografier

De bedste familiefotos bliver til når man i fællesskab skaber den gode stemning, så alle på den hyggeligste facon, forstår at slappe af og nyde dagen sammen med fotografen.

Gruppefotos med familien

Gruppefotos med mere end 2 personer, kan til tider være en større mundfuld at levere, som familiefotograf. Der er så mange ansigter og poseringer i spil.

Gruppefotos

Vi laver også store gruppefotos af familier med mange medlemmer. Igen som med de mindre familiefotos, er on-location en god mulighed for at få mere liv i de større gruppefotos. Modsat fotostudioet, hvor man ofte bliver mere mast sammen, som gruppe og står mere fast. Udendørs kan man bruge stranden og vandet, eller i en skov. Man kan også vælge at køre på en havn og bruge en stor grå murstensbaggrund eller en større betonvæg ved en gammel kornsilo etc. De mest naturlige familiefotos og gruppefotos opstår når alle i gruppen er friske og har lyst til at få lavet billederne.  Kontakt os hvis i står og skal bruge et større gruppefoto enten til privat eller erhverv. Ingen opgaver er for små til os.

Familiefotograf

“Fotograf udvalgte omhyggelig lokationer i parken, så vi fik de bedst mulige familie billeder. Herefter fik fotografen hurtigt sørget for billedbehandlingen af billederne og sorteret de bedst fra, så vi nemt kunne vælge ud. Super resultat og en oplevelse at arbejde sammen med fotografen.”

Line Troelsen

Vejle

“Vi valgte familiefotografen ud fra hjemmesiden her og uden videre kendskab. Vi er yderst tilfredse med billederne af vores børn. Billederne blev taget en flot solskinsdag ved vandet. Vi fik mange forskellige sjove og kreative opstillinger præsenteret af fotografen.”

Tina Jensen

Fredericia

“Vi er vildt glade for vores billeder. Især fordi fotografen sendte os ALLE billederne der blev taget. Nogle blev redigeret, men vi fik alle billederne. Det er så dejligt, ikke at skulle betale ekstra, for nogle billeder der måske er ret gode. Tusind tak for det!”

Bente Biltoft

Kolding

“1000 tak for de MEGET fine billeder, og ikke mindst den hurtige levering, det sætter vi stor pris på. Jeg er meget glad for at de både er i farver og sort/hvid, for det er meget forskelligt hvordan de er bedst. Er super imponeret over de familiefotos.”

Mille Astrup

Hedensted

Naturlige fotos ved familiefotografering

Vi forsøger altid, som familiefotograf at levere nogle naturlige portrætter, der altid viser folk fra deres bedste side. Vi vil helst gerne undgå påtagede smil og kedelige opstillede fotos. Vi nyder at arbejde on-location fotos. Det kunne være i skoven, en tur i marken, en tur ned på havnen i et mere råt miljø eller et andet sted i gerne vil have lavet billederne. 

Husk vi også laver bryllupsfotos.

On-location familiefotos

Udendørs billeder gør det bare nemmere at skabe afslappede fotos hvor i kan være jer selv. Billederne fotograferes via et samspil mellem jer og de spændende omgivelser samt jeres positive kemi. Det er vigtigt for os, at I hele tiden føler I kan slappe af og har en positiv oplevelse under selve fotograferingen, det skaber de mest autentiske og ærlige fotos. Vi elsker at lave familiefotos i naturen.

Husk vi også laver portrætfotos.

Familiefotografering i trekantsområdet

Vi fotograferer familiefotos i hele trekantsområdet. Herunder selvfølgelig Syd- og Sønderjylland, Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejle og Vejen. Vi kører selvfølgelig også udenfor trekantsområdet. Det må vi så lige aftale nærmere i forhold til et evt kørselsgebyr.

Billederne laver vi som regel on-location, men vi har også muligheden for at lave billederne i vores fotostudio. Uanset hvad i vælger, er i mere end velkomne til at kontakte os helt uforpligtende og høre mere om familiefotografering, enten hjemme hos jer selv, eller på en udvalgt lokation, hvor fotografen så møder op og laver billederne af jer.

SKRIV TIL OS